Scroll Top
TARIEVEN
TARIEVEN

Een sessie duurt ongeveer 60 – 90 minuten. Dit is afhankelijk van de vraagstukken die naar voren komen.

Een NEI sessie is voor iedereen; van ongeboren kindje tot volwassenen. Kinderen zijn heel goed te coachen via de ouders. Ze hoeven dan niet fysiek aanwezig te zijn. Dit geldt ook voor mensen met dementie bijvoorbeeld. Het is belangrijk om te weten dat je geen lange praatsessies nodig hebt. Afhankelijk van de complexiteit van de klacht kan met 1-3 sessies de aanwezigheid van de klacht grotendeels of zelfs volledig verdwijnen. Je gaat verlichting en ruimte ervaren.

 Ben je niet in staat om langs te komen? Of vind je het prettiger om de therapie op afstand te doen? Geen probleem. Bij NEI therapie is het namelijk niet noodzakelijk om fysiek aanwezig te zijn. Energie is namelijk overal. Dat is het mooie van NEI. Daarom bied ik ook de mogelijkheid om online NEI sessies te doen via een videoverbinding.

KOSTEN tabEL
€75
/sessie
NEI CONSULT
Behandeling van 1,5 uur
Altijd persoonlijk contact
Consulten met een lach en een traan
Annuleren of verplaatsen kan maximaal 24 uur van te voren
€50
/sessie
NEI CONSULT
KINDEREN (t/m 12 jaar)
Behandeling van 45 min - 60 min
Altijd nazorg
Consulten afgestemd op interesse van het kind
Annuleren of verplaatsen kan maximaal 24 uur van te voren

Praktijk MyFlow is aangesloten bij het CAT, een beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten en voldoet hierbij aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ). Ik val als CAT- Collectief therapeut onder Wkkgz- klachtrecht en tuchtrecht bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: www.gatgeschillen.nl. Ik werk als CAT -collectief therapeut volgens de richtlijnen van de GAT -beroepscode. Voor meer informatie zie : www.gatgeschillen.nl/beroepscode/. NEI sessies in mijn praktijk zijn helaas niet vergoedbaar. Voor meer informatie wil ik je verwijzen naar je zorgverzekeraar.

GAT_geschilleninstantie_alternatieve_therapeuten_schild_afdruk
CAT_collectief_schild_drukwerk