Scroll Top
OVER MAARTJE

Wie zit er nu achter praktijk MyFlow. Ik ben Maartje, geboren in Breda en woon al heel wat jaren in het gezellige dorpje Dorst. Ik woon er met mijn man en 2 kinderen. Het zijn 2 hele gevoelige kinderen met hele verschillende karakters, die mij al heel veel hebben geleerd. Ze zijn echt een spiegel voor me en ook vooral een grote inspiratiebron. 

Tijdens mijn leven heb ik altijd interesse gehad in persoonlijke ontwikkeling en gedrag van mensen. Wat maakt het nu dat je een bepaalde emotie ervaart?  Waarom kan je bepaald gedrag niet loslaten? Wat betekent die angst nu voor je? Tijdens mijn persoonlijke zoektocht heb ik meerdere opleidingen gedaan. Niet allemaal paste ze bij mij, maar van alles leer je en in 2019 kwam ik in contact met NEI Coaching. Dit was zo’n duidelijke, gestructureerde methode, die ook nog eens meetbaar is. Iets wat met mijn laboratorium achtergrond erg welkom is. Er zijn geen lange praatsessies nodig en je merkt meteen verandering. Eerst heeft mijn dochter een sessie mogen krijgen en later ikzelf en iedereen om me heen. Wat een openbaringen en veranderingen zijn er uit gekomen. Dit wilde ik zelf leren! En zo ben ik de NEI Coach opleiding zelf gaan doen en inmiddels ben ik gecertificeerd NEI Coach.  

Tijdens de sessies zal je merken dat ik rustig ben, betrokken, maar vooral iedereen in zijn waarde laat. Ik houd van een grapje en een lach, dus we proberen het vooral allemaal luchtig te houden, maar het belangrijkste is eigenlijk dat iemand zich op het gemak voelt in de praktijk. Het helpen van mensen vind ik het fijnste wat er is. Het doet me erg goed om mensen weer in hun flow te zien komen. 

Geïnspireerd door mijn eigen kinderen, die inmiddels beiden op de basisschool zitten, wil ik me ook graag in gaan zetten voor kinderen, die hun flow maar niet lijken te vinden of gewoon even kwijt zijn. Ik wil niet naar labels kijken, maar gewoon naar het kind. Hoe zorgen we dat dit kind weer lekker in zijn vel komt te zitten? Hoe zorgen we dat ze de flow op school kunnen vinden? Wat heeft een kind nodig om niet meer nachtenlang te huilen? Wat heeft mijn kind nodig om van die eczeem af te komen en wat wil die eczeem eigenlijk vertellen? Hoe krijgt mijn kind weer meer zelfvertrouwen? Hoe machtig mooi is het om kinderen hierin te mogen helpen en te ondersteunen, zodat ze weer voor de volle 100% hun uitdagingen aan kunnen gaan.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van dementie, wil ik ook graag op dit vlak mijn steentje bijdragen. Mijn moeder heeft Alzheimer gekregen en het voelde als een enorm cadeau om haar met NEI te kunnen begeleiden. Inmiddels heb ik al meerdere mensen mogen begeleiden en het geeft begrip, ruimte en rust. Dit gevoel wens ik iedereen die met dementie te maken krijgt. 

MAARTJE HEYNE - DE CORT

NEI COACH

HET GEZICHT ACHTER MYFLOW