Scroll Top
NEI COACHING
WAT IS NEI THERAPIE?

NEI is de afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een manier om je emotionele of lichamelijke klachten op een zachte manier aan te pakken. Je hebt geen lange praat sessies nodig en je hoeft ook geen trauma’s opnieuw te beleven. Veel van wat we hebben ervaren zijn we vergeten of hebben we niet goed kunnen verwerken en hebben we weggestopt. De onverwerkte emoties zorgen voor een disbalans in ons systeem waardoor je minder goed kan functioneren. Je blijft hangen in bepaald gedrag of je ervaart emotionele of lichamelijke klachten. NEI richt zich vooral op het onderbewustzijn, waardoor je zo’n disbalans kan opsporen, waar jij zelf niet bewust van bent. Eenmaal opgespoord, zorgen we samen dat je dit los kan laten en daardoor kan je je oude patronen loslaten en fysieke of emotionele klachten verminderen of verdwijnen zelfs. 

_KO23533
_KO23455
MAAR HOE DOE JE DAT DAN?

Het klink misschien heel moeilijk of wazig, maar het belangrijkste is dat het een onzettend vriendelijke en snelle methode is, waarbij je simpel en heel doelgericht geholpen kan worden. We komen gemakkelijk en ongedwongen tot de kern. Ik werk tijdens mijn sessies met een biotensor. Dit is een soort spriet/antenne, die energie in de vorm van trillingsfrequenties op kan pikken van jouw lichaam. De antwoorden die de biotensor geeft, komen van jouw onderbewustzijn. Bewust weet je deze antwoorden niet. Denk maar eens aan een dag waarop je gewoon chagrijnig of verdrietig bent, maar je weet eigenlijk niet precies waarom. Je voelt je gewoon zo. Jouw onderbewustzijn weet dan wel de reden!

Doorgaans zijn 1 tot 3 behandelingen voldoende om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of zelfs verdwijnen.

WOOR WELKE KLACHTEN KUN JE NEI COACHING INZETTEN?

Belemmeren fysieke, emotionele of mentale klachten in je dagelijkse leven? Dan kan NEI coaching worden ingezet. Het helpt bijvoorbeeld bij:

• Lichamelijke klachten (migraine, rugpijn, uitslag, allergieën)

• Emotionele klachten (niet lekker in je vel, stress, burn-out)

• Persoonlijke vraagstukken (je wil het roer om gooien, je hebt het gevoel vast te zitten, geen keuze kunnen maken voor de toekomst)

• Slaapproblemen (niet in slaap komen, onrustig slapen, baby’s die veel huilen)

• Hormonale klachten (schildklier problemen, problemen met de menstruatie, hoofdpijn)

• Zwangerschap (zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, kinderwens)


NEI coaching is voor alle leeftijden. De sessies voor kinderen, kunnen ook via de ouders worden uitgevoerd. Mensen die zichzelf niet meer verstaanbaar kunnen maken, kunnen ook goed een sessie doen via familie of een bekende.

_KO23562